Republika e Kosoves

Istog

Komitetit Komunal për Riintegrim (KKR) mbajti mbledhjen e radhës

2020/03/03 - 12:47

Në mbledhjen e sotme të KKR-së, kryesuar nga Muhamet Gusturanaj janë shqyrtuar  2 kërkesa të parashtruara nga ana e një  të riatdhesuari   dhe të njëjtat janë miratuar nga anëtarët e KKR-së.