Republika e Kosoves

Istog

Komuna e Istogut dhe GIZ nënshkruan memorandum mirëkuptimi

2018/08/01 - 1:23

Kryetari i komunës Haki Rugova dhe Avni Sfishta menaxher i projektit të energjisë “KEEP” Giz kanë nënshkruar sot memorandumin e mirëkuptimit për projektin “Krijimi i sistemit të menaxhimit të energjisë në nivel lokal”. Qëllimi i kësaj marrëveshje është krijimi i sistemit të menaxhimit  komunal të energjisë.