Republika e Kosoves

Istog

Komuna e Istogut me 6 E- Kioske për nxjerrjen e dokumenteve të Gjendjes Civile

2020/11/02 - 3:58

Komuna e Istogut tashmë për shërbime ndaj qytetarëve për nxjerrjen e dokumenteve të gjendjes civile ka aktivizuar edhe dy E-Kioske  të reja që u vendosen në Rakosh  dhe në Dobrushë tek Zyrët e Gjendjes Civile.  Tani në komunën e Istogut janë në funksion 6 E-Kioske në gjitha qendrat urbane.