Republika e Kosoves

Istog

Komuna e Istogut ndër të parat komuna për transparencë komunale

2018/06/29 - 2:49

Komuna e Istogut është shpërblyes edhe sivjet për të dytin vit me radhë më çmimin për performancën më të mirë komunale për vitin 2017 çmim ky i dhënë nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal,  duke u renditur kështu e 5 komunë me radhë për performancën  më të mirë komunale për shërbimet komunale dhe qeverisjen e mirë.