Republika e Kosoves

Istog

Komuna e Istogut përfituese e donacionit për persona me aftësi të kufizuara

2018/09/18 - 3:33

Sot nënkryetari i komunës Lulzim Blakaj, ka pranuar një donacion nga Human Bridge në bashkëpunim me bashkatdhetarin tonë  Xhafer Balaj donacion ky i ardhur nga Suedia.

Donacion ju dedikohen kryesisht personave me aftësi të kufizuara. Ky donacion përbëhet nga shtretër, karroca invalidore, mbajtëse për shëtitje dhe pajisje tjera higjienike për nevoja të personave më aftësi të kufizuara.

Nënkryetari Lulzim Blakaj falënderoj bashkatdhetarin për kontributin e dhënë duke cilësuar se këto pajisje do të u ndihmojnë personave me nevoje dhe do të ndikojë në përmirësimin e kushteve të jetesës së këtyre personave.