Republika e Kosoves

Istog

Komuna e Istogut vazhdon punimet për mirëmbajtjen e rrugëve

2022/08/01 - 9:16

 
Në kuadër të mirëmbajtjes së rrugëve, Komuna e Istogut është duke vazhduar punimet për përmirësimin e gjendjes aktuale të rrugëve në të cilat janë shfaqur dëmtime dhe që ishin vështir të kalueshme.

Këto ditë po bëhet rehabilitimi dhe mirëmbajtja e rrugës Kaliqan – Beleg.

Aktivitetet punuese do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, duke u bazuar në raportimet dhe kërkesat e qytetarëve të Istogut.