Republika e Kosoves

Istog

KOMUNIKATË SENSIBILIZUESE

2021/10/13 - 3:04

Qytetarë të nderuar meqë jemi futur në sezonin dimëror dhe kjo sezon kërkon ngrohjen e ambienteve tona është më rëndësi të dimë disa nga faktorët të cilët duhet mënjanuar në mënyrë qe ti shmangemi fatkeqësive eventuale.

 

Me  poshtë keni disa udhëzime :

 

 

Janë disa nga këshillat qe ju mund ti aplikoni dhe ne të njëjtën kohë te kontribuoni në sigurinë tuaj familjare dhe kolektive.

 

Të gjitha të cekurat me lartë janë veprime që do të kontribuonin në zvogëlimin e rasteve  dhe zvogëlimin e rrezikut për jetën, pasurinë dhe ambientin tonë.

 

Për çdo rast emergjent thirrni numrin 112