Republika e Kosoves

Istog

KPF-ja mbajti mbledhjen e radhës

2018/09/19 - 2:38

Komiteti për Politikë dhe Financa mbajti mbledhjen e radhës për shqyrtimin e kërkesave të qytetarëve që kanë dal nga dëgjimi publik për Draft Buxhetin Komunal për vitet 2019-2021 i mbajtur sot nga Kuvendi.