Republika e Kosoves

Istog

Kryetari Haki Rugova ka pritur në takim Drejtorin e Departamentit të Sportit në kuadër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit Ibër Alaj

2020/02/05 - 3:15

Kryetari i  komunës Haki Rugova priti në takim Drejtorin e Departamentit të Sportit në kuadër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit Ibër Alaj me të cilin bisedoi rreth dy projekteve që kanë për qëllim përmirësimin e infrastrukturës sportive në Istog siç janë finalizimin i palestrës në Istog dhe Sallës së Sportit në Vrellë.