Republika e Kosoves

Istog

Kryetari Haki Rugova priti në takim komandantin e Komandës Regjionale – Perëndim, Koloneli, Gianluca Figus

2020/09/14 - 3:34

Kryetari  i Komunës Haki Rugova priti në takim komandantin e Komandës Regjionale – Perëndim, Koloneli,  Gianluca Figus,  me të cilin biseduan lidhur me gjendjen aktuale në komunën e Istogut. Kryetari Rugova falënderoj Kolonelin Gianluca Figus për vizitën dhe shprehu falënderimin e tij për bashkëpunimin e mirë që ka më KFOR-in.

 

Po ashtu komandanti i Komandës Regjionale – Perëndim, Koloneli, Gianluca Figus falënderoj kryetarin Rugova për pritjen si dhe e përgëzoj për punë e deritanishme në komunën e Istogut  po ashtu premtoj nga ana e tij bashkëpunim edhe të mëtutjeshëm mes KFOR-it dhe komunës së Istogut.