Republika e Kosoves

Istog

Kryetari Haki Rugova, priti në takim Ministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal Rasim Demirin

2019/02/20 - 4:27

Kryetari Haki Rugova ka pritur sot në takim ministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, Rasim Demirin, me të cilin biseduan për bashkëpunimin e mundshëm për realizim të projekteve të përbashkëta në mes të komunës së Istogut dhe Ministrisë e Zhvillimit Rajonal.