Republika e Kosoves

Istog

Kryetari Haki Rugova priti sot në takim komandantin e JRDC-së, Daniele Bajata dhe komandantin e ri të JRDS-së Cem Sinan Barim

2018/06/27 - 4:43

Kryetari Haki Rugova ka pritur sot  në takim dy komandantët e KFOR-it atë të JRDC-së dhe komandantin e ri të JRDS-së, më të cilët biseduan për bashkëpunimet e përbashkëta që ka komuna e Istogut ka më KFORI-in si dhe kryetari u njoftua nga komandantët   për ristrukturimin e brendshëm që ka bërë  KFOR-it dhe që tani komuna e Istogut tani është nën komandën e JRDS-së, komandantit Cem Sinan Barim.