Republika e Kosoves

Istog

Kryetari i Komunës Haki Rugova, uron besimtarët e fesë islame për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

2018/05/15 - 8:52

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë Ramazanit, muajit më të rëndësishëm për besimtarët myslimanë, ju shpreh urimet e mia më të përzemërta, agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja. Uroj që ky muaj të jetë muaj i paqes për të gjithë ju.