Republika e Kosoves

Istog

Mbledhja e Radhës e Kuvendit !

2019/02/21 - 4:53

Mbledhja e 14-të e  rregullt e Legjislacionit të VI-të të Kuvendit të Komunës do të mbahet më: 28.02.2019, e Enjte, në Sallën e Kuvendit të Komunës në Istog, kati III, duke filluar me punë në ora 10:00 me këtë rend dite

 

  1. Arsyetimi i mungesave në mbledhje,
  2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,
  3. Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt –Rregullores për taksa, ngarkesa dhe gjoba,
  4. Shpallja në diskutim publik për Plotësim Ndryshim e Rregullores për ndarjen e bursave,
  5. Shpallja në diskutim publik e Projekt – Rregullores për realizimin e të drejtave të fëmijëve përmes sistemit qeverisës komunal miqësor për fëmijët.
  6. Shqyrtimi dhe miratimi i Kalendarit të mbajtjeve të Mbledhjeve të Komitetit për politikë e Financa si dhe mbledhjeve të Kuvendit Komunal në Istog për vitin 2019,
  7. Pyetje nga anëtaret e Kuvendit Komunal.

 

 

 

KRYESUESI I KUVENDIT KOMUNAL,

             QAUSH  BALAJ