Republika e Kosoves

Istog

Mbledhja Komemorative!

2020/11/14 - 3:00

Me rastin e vdekjes së hershme e të papritur të anëtarit të Kuvendit të Komunës së Istogut z. Labinot Aliaj, do të mbahet mbledhjen komemorative në nderim të jetës dhe veprës së tij.
Mbledhja komemorative, do të mbahet nesër me 15.11.2020 (e diele) në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Istogut, kati III.