Republika e Kosoves

Istog

Mbledhja Solemne e Kuvendit për 20 Vjetorin e Çlirimit të Istogut!

2020/06/18 - 2:51

Mbledhja Solemne e Kuvendit do të mbahet me 20.06.2020 me rastin e 20 vjetorit të Kremtes së Ditës së Çlirimit të Istogut, në Sallën e Kuvendit duke filluar nga ora 10 :00 po ashtu nga ora 10:30 do bëhen homazhe dhe vendosje e kurora lulesh tek lapidari i Dëshmorëve në Qendër të Istogut.