Republika e Kosoves

Istog

Mbledhje e Jashtëzakonshme e Kuvendit

2020/10/05 - 3:26

Mbledhja e jashtëzakonshme e  Legjislacionit të VI-të të Kuvendit të Komunës së Istogut, do të mbahet më: 08.10.2020, e Enjte , në Sallën e Kuvendit të Komunës në Istog, kati III, duke filluar me punë në këtë rend dite :

 

  1. Raportimi mbi gjendjen dhe procesin e fillimit të mësimit në shkolla nga Drejtoria e Arsimit.