Republika e Kosoves

Istog

Mbledhje Komemorative

2021/03/22 - 6:28

Me rastin e vdekjes së hershme të kolegut, bashkëpunëtorit tonë Bedri Hajzeraj  nesër me 23.03.2021  duke filluar nga ora   11:00   në sallën e në sallën e Kuvendit të Komunës së Istogut, kati III do të mbahet mbledhje Komemorative në nderim  të jetës dhe veprës së Bedriut.