Republika e Kosoves

Istog

Me rastin e Festës së Krishtlindjeve, Kryetari i Komunës Haki Rugova uron besimtarët katolik

2019/12/24 - 10:12

Kryetari i Komunës Haki Rugova, uron të gjithë besimtarët e besimit   krishterë me rastin e festës së Krishtlindjeve.

Shpreh urimet e mija më të mira dhe të sinqerta për të gjithë besimtarët e fesë katolike. Në këtë ditë të shenjtë të Krishtlindjeve, me respekt  më të madh ju përcjelli urimet më të përzemërta të gjithë besimtarëve katolikë, uroj që solidariteti, harmonia, mirëqenia të mbretërojnë në çdo familje tuajën. Uroj që festën e  Krishtlindjeve ta kaloni në atmosferë tolerance, paqeje dhe dashurie  secili me familjet  e juaja”  ka uruar Kryetari Rugova.