Republika e Kosoves

Istog

Me rastin e nëntëmbëdhjetë vjetorit të vrasjes përkujtohen Kosovë dhe Albert Zeqiraj

2020/12/10 - 2:23

Në përkujtimin të nëntëmbëdhjetë vjetorit  të vrasjes  së Kosovë dhe Albert Zeqiraj, kryetari i komunës Haki Rugova me bashkëpunëtor, familjar dhe miq kanë bërë sot homazhe dhe vendosje e kurora lulesh tek lapidari i të ndjerëve në Banjë.