Republika e Kosoves

Istog

Me rastin e përvjetorit të 22-të të vrasjes së Shaban ManaJ

2022/07/24 - 11:18

Me rastin e përvjetorit të 22-të të vrasjes së Shaban Manaj, të hënën me 25.07.2022, duke filluar nga ora 15:00, Kryetari i Komunës Ilir Ferati me bashkëpunëtorët e tij dhe me struktura të Lidhjes Demokratike të Kosovës, do të bëjnë homazhe dhe do vendosin kurora lulesh pranë varrit të ish veprimtarit, avokatit dhe kryetarit të parë të LDK-së në Istog, Shaban Manaj.
Homazhet do të bëhen tek varri i të ndjerit në Istog