Republika e Kosoves

Istog

Me rastin e shtatëmbëdhjetë vjetorit të vrasjes përkujtohen Kosovë dhe Albert Zeqiraj

2018/12/10 - 2:39

Me rastin e shtatëmbëdhjetë vjetorit të vrasjes përkujtohen Kosovë dhe Albert Zeqiraj,ku me këtë rast janë bërë homazhe dhe vendosje e kurora lulesh tek lapidari i të ndjerëve në Banjë. Homazhe dhe vendosje kurora lulesh ka bërë kryetari i komunës Haki Rugova me bashkëpunëtor, familjar dhe miq.