Republika e Kosoves

Istog

Në prag të festës së Krishtlindjeve, Kryetari i Komunës Ilir Ferati, uron të gjithë besimtarët e besimit krishterë

2021/12/24 - 3:14

Festa e Krishtlindjeve është një nga kremtet më të rëndësishme në kalendarin e festave të krishtera. Andaj të jemi të bashkuar e solidar në qëllimet tona, sepse gjithmonë kemi qenë të tillë. Uroj që festa si kjo t’iu sjellin shëndet, paqe, dashuri në familjet dhe rrethin ku jetoni!

Gëzuar për shumë mot !