Republika e Kosoves

Istog

NËN PATRONATIN E KRYETARIT TË KOMUNËS SË ISTOGUT Z.ILIR FERATI DO TË BËHËT CEREMONIA E SHPALLJES SË ISTOGUT ” QYTETI I PAQES” .

2022/07/25 - 8:35

RRJETI I AMBASADORËVE TË PAQES BOTËRORE VENDOSI QË ISTOGU TË SHPALLET “QYTET I PAQES “
Ceremonia e shpalljes do të mbahet më 25 Korrik 2022 .
Pika e takimit fillimisht dotë jetë para shtëpisë së kulturës “Adem Jashari” në Istog në orën 12.00 ,dhe aty do të udhëzoheni për vendin kudo të mbahet aktiviteti.
Kjo ditë koeçidon edhe me prezencën e bashkëatdhetarëve të komunës tonë.
GJATË CEREMONISË DO TË SHPALLEN EDHE DISA FIGURA E PËRSONALITETE TË NJOHURA AMBASADOR TË PAQES BOTËRORE.