Republika e Kosoves

Istog

Nënshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit më Ministrinë e Infrastrukturës për vazhdimin e financimit të projekteve infrastrukturore

2018/09/20 - 2:57

Komuna e Istogut në bashkëpunim më Ministrinë e Infrastrukturës kanë nënshkruar Memorandumin e ri të  Mirëkuptimit për vazhdimin e  financimit të projekteve infrastrukturore  në vlerë prej 181 mijë euro. Vazhdimi i projekteve që përfshin këto projekte, asfaltimi i rrugës Shushicë dhe Uçë, asfaltimi i rrugës Saradran –Ozdrim, asfaltimi  rrugës Istog –Cerrcë, asfaltimi i rrugës Istog- Dubravë si dhe asfaltimi i rrugës në Gurrakoc lagja “Quka.