Republika e Kosoves

Istog

Njëzet e dy vite nga vrasja e anëtarëve të familjes Imeraj në Padalishtë

2021/03/26 - 12:54

Me rastin e njëzet e dy vjetorit të vrasjes së anëtarëve të familjes Imeraj në Padalishtë, kryetari i komunës Haki Rugova i shoqëruar nga stafi komunal ka bërë homazhe dhe vendosje kurora lulesh tek lapidarëve i ndjerëve në Padalishtë.

 

Po ashtu homazhe dhe vendosje kurora lulesh u bënë edhe tek lapidari i Dëshmorit të Kombit, Mustafë Qorraj në nderim të jetës dhe veprës së tij.