Republika e Kosoves

Istog

Njëzet vite nga vrasja e anëtarëve të familjes Imeraj në Padalishtë

2019/03/26 - 12:41

Me rastin e njëzet vjetorit të vrasjes së anëtarëve të familjes Imeraj në Padalishtë, nënkryetari i komunës Agim Ademaj i shoqëruar nga stafi komunal ka bërë homazhe dhe vendosje  kurora lulesh tek lapidarëve i ndjerëve në Padalishtë.  Po ashtu homazhe dhe vendosje e kurora lulesh u bënë edhe tek lapidari i Dëshmorit të Kombit, Mustafë Qorraj në nderim të jetës dhe veprës së tij.