Republika e Kosoves

Istog

Njoftim

2020/02/06 - 12:57

Të nderuar mësimdhënës, nxënës dhe  ju prindër ju njoftojmë se deri të Hënën me 10.02.2020, nuk do të mbahet mësim, si shkak i kushteve atmosferike të krijuara në komunën tone dhe dëmeve të mëdha të shkaktuara në institucionet arsimore. Si pasojë e kësaj gjendje  kaotike është e pamundur mbajtja e mësimit të rregullt.
Ditët e humbura do të kompensohen.

 

Kryetari i Komunës

Haki Rugova.