Republika e Kosoves

Istog

NJOFTIM

2018/05/29 - 9:17

Njoftojmë  të gjithë maturantët me orarin e mbajtjes së testit të maturës shtetërore.

Qendrat e mbajtjes së testit të maturës për datën 31.05.2018 si dhe datën 08.06.2018 janë:

Qendra Nr.1- në objektin e shkollës”Bajram Curri” në Istog/Janë maturantët e gjimnazit “Haxhi Zeka” drejtimi i shkencave natyrore 12 klasë.

Qendra Nr.2-në objektin e shkollës “Haxhi Zeka” në Istog/Janë maturantët e gjimnazit “Haxhi Zeka” drejtimi i shkencave shoqërore 10 klasë

Qendra Nr.3- në objektin e shkollës “Mithat Frashëri”në Gurrakoc/Janë maturantët e SHMT “Mithat Frasheri”​ 13 klasë

 

Të gjithë maturantët janë të obliguar të jenë në oborret e këtyre qendrave në ora 9:00 me datën e  caktuar ku duhet të kenë me vete nga një laps grafit, dokumentin e identifikimit, dëshminë / dëftesën e paraqitjes së provimit të maturës.

Telefonat janë të ndaluar si dhe mjete tjera të pa kërkuara nga një shishe uji u sigurojmë ne.