Republika e Kosoves

Istog

Njoftim !

2018/07/02 - 10:28

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Istogut, se më: 16.07.2018, e hënë , në ora 1100, në Sallën e Kuvendit Komunal, Kati III, në Istog do të mbahet TUBIMI PUBLIK ME QYTETARËT E KOMUNËS SË ISTOGUT.

Tubim Publik, do të mbahet me këtë:

 

R  e  n  d        d  i  t  e

  1. Njoftimi mbi punën e organeve komunale për periudhën janar-qershor 2018 dhe
  2. Diskutimet, propozimet dhe sugjerimet e qytetarëve.

 

Ftohen dhe inkurajohen të gjithë qytetarët e Komunës së Istogut, bashkatdhetarët tanë të cilët gjendën më punë jashtë vendit, shoqëria civile, komunitetit i biznesit dhe të tjerët që të marrin pjesë në këtë tubim dhe të shfrytëzojnë të drejtën për t’u njoftuar me punën e organeve komunale dhe të bëjnë propozime, sugjerime dhe të ndërmarrin iniciativa që kanë të bëjnë me rregullimin e kushteve të jetës së qytetarëve.