Republika e Kosoves

Istog

Njoftim

2018/07/27 - 9:46

Të nderuar qytetarë ju njoftojmë që riti tradicional “Të Qethat 2018” i cili ishte paraparë të mbahet nesër më 28.07.2018 do të shtyhet për një datë tjetër për shkak të vdekjes dhe ceremonisë së varrim të veprimtarit Adem Demaçi.

Për datën e mbajtjes së “Të  Qethave 2018” do të njoftoheni më kohë.

Ju falënderojmë për mirëkuptim.