Republika e Kosoves

Istog

Njoftim

2020/11/11 - 4:55

Njoftohen të gjithë tregtarët dhe qytetarët e Komunës së Istogut se nesër ( e enjte ) do të funksionojë vetëm tregu i gjelbër brenda rrethojave të saj ku furnizimi dhe hyrja në treg do të behët nga hyrja kryesore e tregut për shkak të realizimit të punimeve në rrugë, rreth tregut dhe palestrës sportive.