Republika e Kosoves

Istog

Njoftim

2020/12/09 - 12:52

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Istogut dhe shoqëria civile, se deri me datën 21.12.2020, ditë e Hënë, janë të publikuara në ueb faqen zyrtare të komunës së Istogut:

PROJEKT- RREGULLORET :

  1. Rregullorja për taksa ngarkesa dhe gjoba,
  1. Rregullorja për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim më pak se një vit të pronës së paluajtshme të komunës

 Këto Rregullore janë të një rëndësie të veçantë për Komunën e Istogut, prandaj ju qytetarë të nderuar, me qëllim që të respektohen vendimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike (IKSHP-së) shfrytëzoni të drejtën që vërejtjet apo sugjerimet e juaja ti jepni në email-at zyrtarë të iniciuesve hazbi.bajra@hotmail.com dhe hysni.maxharraj@rks-gov.net .

Praktikat e deritashme të dëgjimeve publike ndryshojnë për shkak të rrethanave të krijuara nga Covid-19.

Nga një kopje të Projekt – Rregulloreve mund ta merrni edhe në Zyrën Ligjore Nr. 312, kati i III-të

 

 

                                                                                  Zyra për Informim