Republika e Kosoves

Istog

Njoftim !

2021/05/28 - 10:10

 

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport për nder të 1 Qershorit – Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve do të organizoj promovimin e Katalogut të tretë me punime artistike të nxënësve të shkollave të komunës së Istogut.

 

Promovimi do të mbahet  me  01.06.2021 ( E martë ) në Sallën e Kuvendit kati i tretë duke filluar nga ora 13:00.