Republika e Kosoves

Istog

Njoftim

2021/07/30 - 1:45

Nën patronatin e Kryetarit të Komunës Haki Rugova të dielën, me  01.08.2021  duke filluar nga ora 12:00 në rrugën  “ Ibrahim Rugova “ në Istog do të  mbahet Meeting-u ( Oldtimer ) i veturave të vjetra më së paku 30 vjeç nga grupi OldSchoolKS. Ftojmë të gjithë qytetarët dhe bashkatdhetarët tanë që  të jenë pjesë e këtij eventi në Istog, ku do të vendosen veturat  e vjetra 30 vjeçare të cilat mund të shikohen nga afër nga adhuruesit e veturave  Oldtimer.