Republika e Kosoves

Istog

Njoftim !

2019/02/11 - 10:55

Njoftohen qytetarët e komunës së Istogut  se takimet në mes të kryetarit Haki Rugova dhe qytetarëve të interesuar do të mbahen  çdo të enjte duke filluar nga ora 09:00 – 12:00.

 

Me respekt!

Kryetari  i Komunës

Haki Rugova