Republika e Kosoves

Istog

OSCE dhuron 135 IPAD për nxënësit e komunitetit boshnjak

2021/09/15 - 3:18

 

Përfaqësuesit e Misionit të  OSCE-së në Kosovë  kanë  dhuruar sot 135 IPAD për nxënësit e komunitetit boshnjak të Shkollës Fillore “Trepça “ në Banjë si dhe të Shkollës Fillore “FanSNoli “ në Dobrushë.