Republika e Kosoves

Istog

Përkujtohen Bajram Gashi, Ramë Aliu dhe Sali Rama në rastin e shtatëdhjetë e katër vjetorit të rënies

2019/02/08 - 3:40

Me rastin e shtatëdhjetë e katër vjetorit të rënies së dëshmorëve Bajram Gashi, Ramë Aliu me të birin Salihun, kryetari i komunës Haki Rugova më bashkëpunëtor, familjar dhe qytetarë kanë  bërë homazhe dhe vendosje e kurora lulesh tek pllaka përkujtimore e të rënëve  në Istog.