Republika e Kosoves

Istog

Përkujtohet Qazim Loxha – në pesë vjetorin e vdekjes

2018/08/29 - 12:00

Bashkëpunëtor,familjar dhe miq përkujtuan sot Qazim Loxhën-ish drejtorin  e drejtorisë për Buxhet dhe Financa në Komunën e Istogut ,  me rastin e pesë vjetorit të vdekjes.

Më këtë rast homazhe dhe vendosje kurora lulesh tek varri i të ndjerit në varrezat e fshatit B aicë  bëri  kryetari i  Komunës Haki Rugova  me bashkëpunëtor.