Republika e Kosoves

Istog

Punëtori për miratimin e Hartave Zonale të Komunës së Istogut

2020/09/30 - 2:20

Sot gjatë ditës është mbajtur punëtori për miratimin e hartave zonale të komunës së Istogut. Takimi është mbajtur mes përfaqësuesve të komunës së Istogut, përfaqësuesve të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor si dhe përfaqësuesve të kompanisë projektuese