Republika e Kosoves

Istog

Së shpejti fillon ndërtimi i një shtëpie për një familje në nevojë

2021/05/06 - 2:25

Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova priti sot në takim përfaqësuesin e Kompanisë “Vëllezërit Syla” të cilët janë donatorë të ndërtimit të një shtëpie për një familje në nevojë. Donator për ndërtimin e shtëpisë për këtë familje është kompania “ Vëllezërit Syla ”nga Skenderaj.

Kryetari Haki Rugova falënderoj përfaqësuesin e kompanisë “ Vëllezërit Syla ” për ndërtimin e shtëpisë për një familje në nevojë në komunën e Istogut dhe u shpreh shumë i kënaqur që edhe një familje në nevojë po bëhet me kulm mbi kokë