Republika e Kosoves

Istog

U mbajt dëgjim publik me qytetarë

2018/04/12 - 1:20

 

Kryesuar nga kryesuesi i kuvendit është mbajtur dëgjim publik me qytetarë lidhur me projekt- rregulloren komunale për taksa, ngarkesa dhe gjoba. Elaborimin e rregullores e bëri drejtori për buxhet dhe financa Hysni Maxharraj para të pranishmëve, ku qytetarët që ishin mbledhur dhanë edhe propozimet e tyre lidhur me këtë rregullore.