Republika e Kosoves

Istog

U mbajt dëgjim publik për buxhetin e Komunës për vitet 2023-2025

2022/09/15 - 3:03

Komuna e Istogut, sot ka mbajtur dëgjimin publik, në të cilin u debatua rreth Planifikimit të buxhetit për vitet 2023-2025.
Kryetari i Komunës Ilir Ferati, pasi ka përshëndetur të pranishmit, ftoj qytetarët që të japin opinionet dhe kërkesat e tyre në lidhje me Draft-Buxhetin e Komunës për vitet 2023-25 po ashtu Kryetari Ferati është përgjigjur në të gjitha pyetjet dhe kërkesat e të pranishmëve duke u premtuar se ato të cilat kanë prioritet më të madh do të mirën parasysh.