Republika e Kosoves

Istog

U mbajt mbledhja e KKSB-së

2018/06/27 - 3:34

Është mbajtur sot  mbledhja e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), të cilën e kryesoi kryetari i komunës Haki Rugova.

 

Toger Dervish Haxhiaj, ka njoftuar anëtarët e KKSB-së rreth  ngjarjet që kanë ndodhur gjatë kësaj periudhe raportuese të cilën e cilësoi si të qetë dhe  stabile.  Në muajin maj kanë ndodhur gjithsejtë 50 raste.  Prej të cilave dy raste më të ndjeshme të vrasjeve në tentativë. Po ashtu njoftoj anëtarët se në fund të muajit qershor do dalin me të dhëna për 6 mujorin e parë të vitit 2018.