Republika e Kosoves

Istog

U mbajt mbledhja e Komitetit për Komunitete

2023/07/27 - 3:46

Është mbajtur mbledhja e Komitetit për Komunitete të cilën e kryesoj kryesuesja e këtij komiteti Đula Karišik, ku pika të rendit të ditës ishin:

  1. Arsyetimi i mungesave;
  2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;
  3. Raporti i punës dhe aktivitetet e ZKKK-së;