Republika e Kosoves

Istog

U mbajt Mini-Maratona tradicionale “Istogu 2018”

2018/10/08 - 2:01

 

Nën patronatin e kryetarit të komunës së Istogut Haki Rugova është organizuar mini-maratona “Istogu 2018”e cila tashmë është bërë tradicionale dhe kjo mini-maratona është garë në programin e  Federatës së Atletikes së Kosovës.

Pjesë e kësaj mini-maratona ishin  nxënësit e shkollave të komunës së Istogut si dhe klubet e atletikës nga e gjithë Kosova.

 Në fund për më të mirët në të gjitha disiplinat u ndanë shpërblime.