Republika e Kosoves

Istog

UNICEF DHE USAID dhurojnë pako higjienike dhe mjete mbrojtëse për shkollat e Komunës së Istogut

2020/09/02 - 3:55

UNICEF dhe USAID kanë dhuruar sot pako higjienike dhe mjete mbrojtëse për shkollat e komunës së Istogut në mënyrë që nxënësit dhe stafi të jenë të përgatitur dhe të mbrojtur për rinisjen e mësimit pas hapjes së shkollave.

Komuna e Istogut falënderon UNICEF-in dhe USAID-in   për donacionin  që ka sjellë për fëmijët dhe stafin.