Republika e Kosoves

Istog

UNMIK-u dhuron donacion për Komunën e Istogut

2021/05/20 - 10:21

Komuna e Istogut ka pranuar sot një donacion të dhuruar nga UNMIK. Donacioni përmban gjëra ushqimore me 103 pako dhe pajisje higjienike me 103 pako. Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK), po vazhdon të kontribuoj për të përmbushur nevojat e Komunës tonë në këtë kohë të Pandemisë,  me ç’rast komuna e Istogut falënderon UNMIK-un për mbështetjen e vazhdueshme.