Republika e Kosoves

Istog

Urimi i Kryetarit të Komunës Haki Rugova me rastin e festës së Kurban Bajramit

2021/07/19 - 10:33

Me rastin e Festës së Kurban Bajramit, Kryetari i Komunës Haki Rugova, uron të gjithë besimtarët islam.

“Uroj të gjithë besimtarët islam, me fat festa e Kurban  Bajramit, uroj që në familjet tuaja gjithmonë të mbretëroj paqja, toleranca, begatia, harmonia dhe shëndeti”

Me fat Bajrami !