Republika e Kosoves

Junik

Filluan punimet në ujësjellësin për banoret e Lagjes Agim Ramadani

2021/08/19 - 10:47

Sot kryetari i komunës se Junikut z. Agron Kuçi me bashkëpunëtor përuruan punimet ne ujësjellësin në lagjen Agim Ramadani.

Banoret e lagjen Agim Ramadani kane qenë dhe do të jenë pjese  e pandashme e Junikut prandaj ky projekt i premtuar sot po realizohet.

Jo vetëm qytetaret e lagjes Agim Ramadani por të gjithë banoret e Komunës së Junikut do të kenë shërbimet e njëjta si shumica e qytetareve pa dallim.